Glazenwas en afwassen van zonnepanelen

Een van de meest zichtbare onderdelen van uw kantoor, restaurant, winkel, woning of ander pand is het glas. Van vrijwel elk gebouw is een aanzienlijk deel van de gevel immers bedekt met ramen. Soms is zelfs sprake van een complete niet-dragende vliesgevel, die helemaal uit glas bestaat. Niet alleen kijkt u erdoor naar buiten, de buitenwereld kijkt er ook door naar binnen en iedereen die passeert, kijkt er tegenaan.
Goed gewassen ramen zijn dan ook een must...

Snel, kraaknet en veilig

Zelf alle ramen zemen is voor de meeste panden niet evident en vaak onveilig. Bij hoge, moderne gebouwen zijn de ramen vaak moeilijk bereikbaar en bij oude, monumentale gebouwen hebben ze vaak een roedeverdeling, waardoor ze extra bewerkelijk zijn. Kortom: ramen poetsen is een vak apart, waarbij met de juiste producten en gereedschappen én in alle veiligheid moet worden gewerkt. De ramenwassers bij De Wilde Cleaning beschikken over de knowhow en de tools om uw ramen te doen stralen. Desnoods met de grote middelen, want met onze ultralichte telescoopstang met osmosetechniek kunnen we tot 13 meter hoog werken. Op deze manier kunnen we u het beste eindresultaat garanderen.
Contacteer ons voor meer informatie

Schoonmaken van gebouwen

Poetsregeling à la carte...

De Wilde zorgt voor een professionele schoonmaak die naadloos aansluit bij het werkregime in uw bedrijf. Een kuisploeg die ’s ochtends bij het krieken van de dag aan de slag gaat? Of liever aan het einde van de dag of in de avonduren? Wist u trouwens dat er ook meer en meer tijdens de kantooruren wordt gepoetst? Op deze manier wordt meer waardering en bewustzijn voor een schone kantooromgeving gecreëerd. Wij zoeken graag samen met u naar een juiste regeling voor u.

Wij poetsen zowel particuliere woningen als kantoorgebouwen, garages, traphallen en gemeenschappelijke delen binnen appartementsgebouwen
Wij verzorgen ook de eenmalige schoonmaak van gebouwen: opkuis van bouwwerven, schoonmaak na een incident… 
Wij bieden voor alles de oplossing.

Contacteer ons voor meer informatie

Ontmossing

Wij verzorgen op milieuvriendelijke wijze de ontmossing van daken, terrassen, wandelpaden… Wij werken met gespecialiseerde systemen die onder hoge temperaturen en met regelbare druk ervoor zorgen dat uw buitenomgeving er als nieuw uitziet.
Contacteer ons voor meer informatie

Reinigen van dakgoten op grote hoogte

Resten van bladeren, mos, takken … Het lijkt onschuldig maar het is in werkelijkheid de grootste oorzaak voor een vroegtijdige slijtage van uw dakgoot. Bovendien kan een verstopping van uw afvoer grote schade veroorzaken. 

Met een gespecialiseerde afzuiging met camera kunnen wij in een mum van tijd zorgen voor een propere dakgoot en een vlotte afvoer van het hemelwater.
Contacteer ons voor meer informatie