Binnen- en buitenschilderwerken voor privéwoningen en bedrijven

Wij verzorgen het schilderwerk van uw leefruimte, keuken, slaapkamer, badkamer, traphal en meer… En dat steeds met slechts één doel voor ogen: elke opdracht trachten wij steeds weer te matchen met uw verwachtingen, uw stijl en persoonlijkheid. Voor ons staat u als klant centraal: na een eerste contact plannen we een bezoek ter plaatse. Nadien ontvangt u van ons een gedetailleerde prijsofferte, die wij steeds persoonlijk met u toelichten
Ook voor grotere projecten zijn wij graag uw partner: kantoren, horecazaken, winkels, toonzalen, scholen en meer… Met ons team van gemotiveerde en ervaren vakmensen realiseren wij graag uw interieurproject dat verder gaat dan een likje verf!
We zorgen met oog voor detail en kwaliteit dat het schilderwerk bij zowel particulieren als bedrijven mag gezien worden.

Het schilderen van uw interieur zien wij heel ruim:

  • voorbereiden en afwerken van muren en plafonds, met of zonder voorbereidend scheuroverbruggend vliesbehang
  • luchtgommen van authentieke elementen (trappen, leuningen, balustrades, houten balken…)
  • lakken, vernissen of ceruseren van houten schrijnwerk (ramen, deuren, trappen…)
  • spuiten van radiatoren
  • plaatsen van gespecialiseerde verftechnieken creëren met technieken zoals korrelverf, mortex, stuc, kalkverf, Limestone, Aqua Senza…

Wij koppelen ons advies aan uw wensen om aan uw woning meer karakter te geven. En dat gaat verder dan schilderwerk alleen: als interieurvormgevers staan we u graag bij op creatief vlak. Met oog voor detail en zorg voor afwerking leveren we vakmanschap tegen een correcte prijs.

Het plaatsen van klein schrijnwerk, inbouwkasten en dressings op maat, gyproc-werken, raamdecoratie, sierlijsten, het plaatsen van vaste en soepele vloerbekleding: het behoort allemaal tot onze dienstverlening.

Ook voor het buiten schilderwerk is staan wij graag tot uw dienst:

  • zowel dekkend als niet-dekkend schilderwerk van ramen, deuren, poorten,…
  • schilderen van dakgoten
  • schilderen van gevels
  • gespecialiseerd in het aanbrengen van kalei, zowel mineraal als niet-mineraal

Op zoek naar professioneel advies voor schilderwerken?

Wij staan je graag bij met deskundig advies in verband met allen binnen- en buitenschilderwerken 
Maak een afspraak